PSD vs. PNL Apahida: cine promovează tinerii și femeile?

“PNL poate aduce în prim-planul public oameni politici tineri, cu o solidă carieră profesională, corecți, onești si responsabili.” Aceasta este una dintre promisiunile PNL către electoratul lor tânăr din Apahida. Însă realitatea din teren îi contrazice.

Într-o postare de ieri de pe pagina oficială, organizația PSD din comuna Apahida a răspuns organizației PNL Apahida printr-o imagine care face cât o mie de cuvinte:

13323353_1732990173652913_4055780148312563459_o

Se vede clar că PSD Apahida și-a înnoit echipa, aducând în prim plan mai mulți tineri și femei. Așa cum declara domnul primar Fati Grigore într-un articol anterior:

“Eu mă bazez, repet încă o dată, pe capacitatea alegătorilor de a analiza ceea ce s-a înfăptuit în comună în ultimii 4 ani, de a analiza echipa pe care am constituit-o alături de mine. Aici aș vrea să spun că dacă un partid a fost reformat în Apahida acela a fost PSD, din 7 consilieri pe noua listă se mai regăsesc doar 2 alături de mine. Am adus oameni tineri și serioşi, am adus femei care doresc să se implice în problemele comunei și nu am rămas închistat în aceeași echipă cum a făcut-o PNL-ul cu consilieri de 4, 5, 6 mandate (domnul Vălean, doamna Ligia Pop, Felecan Nicolae, Fabian Alexandru).”

Imaginea este grăitoare, iar comentariile de prisos. Contactat telefonic, dl. primar Fati Grigore a spus:

“Am un deosebit respect pentru o parte din seniorii PNL. Respect pentru ce-au realizat pe plan profesional (ex. profesorii). Dar nu trebuie să uităm și să recunoaștem în același timp că viitorul Apahidei, aparține tinerilor în special și construim pentru viitorul copiilor noștri. Tineretul trebuie să fie in prim plan. Ei sunt cei care trebuie să preia ușor, ușor administrația locală și să decidă viitorul comunei. Seniorii trebuie sa faca un pas în spate și sa pregătească viitoarea generație. Asta am făcut noi în PSD Apahida. Asta am transmis prin imaginea respectivă. Apahida are nevoie de tineri integri, cu viziune și devotați.”

Distribuie articolul

Lasă un comentariu