La sfârșit de campanie. Un interviu cu Paul Cserei, candidatul Alianței Dreapta Unită la Primăria Apahida

Mai sunt câteva zile până la ziua votului și am vrut să știm cum a trecut această campanie pentru candidați. De aceea am avut o discuție cu Paul Cserei, candidatul Alianței Dreapta Unită pentru Apahida.

Știri din Apahida: Bună Paul! Ce concluzii ar putea să tragă cetățenii din Apahida din luna de campanie electorala? Și bune și rele!

Paul Cserei: Cred că cel mai încurajator lucru este că oamenii vor mai mult și știu de ce are nevoie comunitatea în care trăiesc în Apahida și Sânnicoară vor soluții pentru traficul aglomerat, la Corpadea nu avem canalizare, la Câmpenesti încă nu avem asfalt și canalizare funcțională, la Dezmir nu avem creșă și grădiniță, la Pata avem încă drumuri neasfaltate, Sub Coastă nu are asfalt deloc. Oamenii știu că se poate mai mult și mulți dintre ei înțeleg că e nevoie de o administrație care să livreze, nu de proiecte mici și resturi. Ce nu mi-a plăcut este dezamăgirea multora. Au văzut că vot de vot lucrurile se mișcă cu viteza melcului și că politica pare o mare păcăleală.

Știri din Apahida: Ce acțiuni ați realizat pentru a convinge cetățenii ca sunteți cea mai buna alegere?

Paul Cserei: În ultima lună, am fost activ în mediul online, informând cetățenii despre proiectele și acțiunile noastre. Am vizitat fiecare sat al comunei Apahida, ascultând și înregistrând problemele cu care se confruntă locuitorii noștri.

La Timișoara, am avut o întâlnire productivă cu Dominic Fritz, unde am discutat despre proiecte inovative care pot fi implementate și în comuna noastră. Schimbul de idei și bune practici este esențial pentru dezvoltarea Apahidei.

Echipa Alianței Dreapta Unită a fost prezentă în teren, luând act de nevoile reale ale comunității. Fie că este vorba de infrastructură, servicii sociale sau sprijin pentru agricultură, suntem aici pentru a construi împreună o comună mai bună.

Știri din Apahida: Ce v-au spus cetățenii întâlniți în campanie despre politică națională sau locală?

Paul Cserei: În afară de problemele pe care mi le-au prezentat, mi-au spus că își doresc să fie mai bine. Vor măcar o parte din serviciile pe care le găsesc la câțiva kilometri în Cluj să vină aproape de ei. Vor ca în localitățile lor să se simtă mai mult bunăstarea zonei metropolitane. Vor să fie ascultați și respectați de autorități. Despre politica națională nu prea vor să vorbească. Înțeleg foarte bine că sunt mințiți. Că se fac promisiuni care nu vor fi îndeplinite. Au vrut mai mult de la liderii actuali și au primit foarte puțin. Nu se simt reprezentați

Știri din Apahida: Ce pierd alegătorii dacă nu vă votează?

Paul Cserei: Eu cred că sunt trei lucruri de luat în considerare:

Dreptul la Reprezentare: Prin neparticiparea la vot, alegătorii își pierd oportunitatea de a-și exprima preferințele pentru reprezentanții care vor lua decizii în numele lor.

Influența asupra Deciziilor Locale: Deciziile care afectează comunitatea locală sunt adesea luate de cei aleși în funcții publice. Neparticiparea la vot înseamnă renunțarea la posibilitatea de a influența aceste decizii.

Contribuția la Democrație: Votul este o componentă esențială a democrației. Alegătorii care nu votează contribuie la scăderea ratei de participare, ceea ce poate afecta legitimitatea procesului electoral. Alegătorii care nu votează pierd șansa de a contribui la direcția în care se îndreaptă comunitatea sau națiunea.

Exprimarea Opiniei: Votul este o modalitate de a exprima opinii și preocupări. Fără a vota, vocea alegătorilor nu este auzită, iar problemele lor pot rămâne nerezolvate.

Este important ca fiecare cetățean să fie conștient de impactul pe care îl are votul și de consecințele absenteismului electoral. Participarea activă la vot este un drept și o responsabilitate civică care contribuie la sănătatea și viabilitatea democrației.

Știri din Apahida: Care este mesajul tău pentru alegători?

Paul Cserei: Dragi alegători din Apahida,

Pe măsură ce campania electorală se apropie de final, vreau să vă mulțumesc pentru căldura și deschiderea cu care m-ați primit în fiecare sat al comunei noastre. Fiecare discuție pe care am avut-o, fiecare problemă pe care mi-ați împărtășit-o, m-a făcut să înțeleg mai bine nevoile comunității noastre și m-a inspirat să lucrez și mai mult pentru binele Apahidei.

În calitate de candidat la funcția de primar eu m-am angajat să aduc o schimbare pozitivă în comuna noastră. Cu o viziune clară și un plan de acțiune bine pus la punct, sunt pregătit să fac față provocărilor și să valorific oportunitățile care se deschid în fața noastră.

Vă invit să vă exercitați dreptul de vot și să vă alăturați mișcării pentru un viitor mai bun în Apahida. Un vot pentru mine este un vot pentru progres, integritate și dedicare. Este un vot pentru o comună în care fiecare voce contează și fiecare cetățean este valorizat.

Haideți să facem împreună pasul către o administrație transparentă, eficientă și, mai presus de toate, una care pune nevoile cetățenilor pe primul loc. Pe 9 iunie, vă aștept la urne pentru a face alegerea care va defini viitorul comunei noastre.

Cu respect și speranța unui nou început, Paul Cserei.

Produs de Red Hot Advertising SRL, la comanda USR – Organizația Județeană Cluj, Cod mandatar financiar: 21240009

Distribuie articolul

Lasă un comentariu