Peste 150 de tineri, la Cafeneaua Liberală, față în față cu candidații PNL Cluj la alegerile locale și europarlamentare

Peste 150 de tineri față în față cu candidații PNL Cluj la alegerile locale și europarlamentare din 9 iunie, la Cafeneaua Liberală, organizată de TNL Cluj, arată președintele tinerilor liberali clujeni – Georgiana Sima.

„Am avut în față oameni care au dus Clujul la nivelul următor în ultimii ani având în spate echipe liberale eficiente și bine închegate: Emil Boc, primarul municipiului Cluj-Napoca, Daniel Buda, deputat în Parlamentul European și Dan Ștefan Tarcea, viceprimarul municipiului Cluj-Napoca.

Clujul s-a dezvoltat constant în ultimii ani prin utilizarea eficientă a fondurilor europene și a proiectelor implementate de administrația liberală. Europa este la Cluj și Clujul este în Europa, iar împreună cu ecosistemul clujean am construit o comunitate puternică și unită.

Alegerile locale și europarlamentare din 9 iunie sunt esențiale pentru viitorul nostru. Viziunea liberală este cea care poate asigura dezvoltarea continuă a Clujului, atât la primărie, la Consiliul Județean, cât și în Parlamentul European.

Împreună, facem din Cluj un model de bune practici pentru întreaga țară și pentru Europa. Pe 9 iunie, vă îndemn să ieșiți cu toții la vot, deoarece votul este cea mai puternică exprimare a democrației!” a declarat duăî eveniment, Georgiana Sima, liderul tinerilor liberali clujeni.

Produs de Red Hot Advertising SRL, la comanda PNL – Organizația Județeană Cluj, Cod mandatar financiar: 21240015

Distribuie articolul

Lasă un comentariu