Grigore Fati despre alianța PNL-PMP: „În Apahida se reface PDL-ul în totalitate și tocmai au îngropat partidul istoric și respectabil de altfel PNL”

Într-un interviu publicat pe apahida.ro, primarul comunei comentează decizia organizației locale a Partidului Mișcarea Populară de a-l susține în alegeri pe candidatul PNL la primărie, Călin Păcurar:

Aşa cum spuneam acum câteva zile, în Apahida se reface PDL-ul în totalitate și tocmai au îngropat partidul istoric și respectabil de altfel, PNL. Este evident că PDL nu a avut niciodată nevoie de PNL și nici nu i-au dorit pe PNL-iști au avut nevoie de o siglă, de un nume de partid care să-l scape de ruşinea numită PDL din vremea când au guvernat țara și au tăiat pensii și salarii și au dat afară din servicii o mulțime de oameni.

Revenind la plan local nu mă mai mira nimic din ce se întâmplă pe plan politic. Cunoscând relațiile la cuțite dintre domnul exprimar Ionel Fărcaș și familia Păcurar nu credeam că după bălăcăreala pe care au avut-o în Consiliu, procesele care nici nu știu dacă s-au terminat între cei doi, vor putea vreodată să își aplece coloana atât de mult încât să mai stea la negocieri pentru nici nu știu ce.

Probabil vorba unora mai au de rezolvat ceva probleme cu terenuri și cu mine nu puteau să-și rezolve acele probleme nici unul. Dacă vor ajunge la conducerea Primăriei este posibil să-și mai amintească de ceva neamuri care au avut terenuri pe care tocmai să și le atribuie.

Eu sper că electoratul din Apahida și îl cunosc destul de bine este destul de matur pentru a nu da Primăria acestei comune pe mâna unor găști. Pe surse am aflat că la discuție s-a problema atragerii în această coaliţie împotriva mea și a domnului Buiga Ovidiu și a doamnei Delia Sucală, dar cineva a spus că nu au nevoie de ei fiind traseiști.

Îmi pun întrebarea oare unde sunt cei mai mulţi traseiști și aştept să-mi răspundă domnul Vălean prin câte partide a trecut, de altfel toate pe la care a trecut s-au desființat, dacă nu mă înșel vreo 4 la număr. Ce caracter poate să aibă doamna “Gondoleezza Rice de Apahida” (numele e o glumă), care după ce în 2004 de la România Mare profera niște sloganuri pe care nu le pot menționa aici împotriva domnului Ionel Fărcaș a intrat în partid alături de dânsul, în 2012 după alegeri i-a ”înfipt cuțitul în spate” retrăgându-I sprijinul implicit excluzându-l din Consiliu local, iar acum îi zâmbește din nou și cere să vină alături de PNL.

Nu știu ce promisiuni i-a făcut domnul Călin Păcurar domnului Ionel Fărcaș dar cunoscându-i trecutul și prezentul mă îndoiesc că se vor ţine de cuvânt. Sunt convins că ei speră că domnul Ionel Fărcaș nu va intra în Consiliu și vor scăpa de onorarea promisiunilor.

Eu mă bazez repet încă o dată pe capacitatea alegătorilor de a analiza ceea ce s-a înfăptuit în comună în ultimii 4 ani, de a analiza echipa pe care am constituit-o alături de mine. Aici aș vrea să spun că dacă un partid a fost reformat în Apahida acela a fost PSD, din 7 consilieri pe noua listă se mai regăsesc doar 2 alături de mine. Am adus oameni tineri și serioşi, am adus femei care doresc să se implice în problemele comunei și nu am rămas închistat în aceeași echipă cum a făcut-o PNL-ul cu consilieri de 4, 5, 6 mandate (domnul Vălean, doamna Ligia Pop, Felecan Nicolae, Fabian Alexandru).

În final doresc să mulțumesc cetățenilor care au avut și au încredere în mine să le promit că voi face împreuna cu echipa mea vom face tot ce ne stă cu putință pentru a realiza tot ce ne-am propus în programul nostru pentru comuna Apahida. Îi rog să meargă la vot și să voteze așa cum le cere conștiința.

Distribuie articolul

Lasă un comentariu