Condiții mai bune pentru sport, pescuit și relaxare la Apahida

Primarul comunei Apahida afirmă că s-au făcut lucrări la terenul de fotbal, pentru a oferi dotări mai moderne celor care-l utilizează și că au fost începute proiecte pentru amenajarea lacului de la Câmpenești, atât pentru pescari cât și pentru cetățenii care doresc să-și petreacă timpul liber în natură, la malul apei.

Am înlocuit suprafața de joc a terenului de fotbal din Apahida și am implementat un sistem automat de irigații. De asemenea, am construit o pistă de alergare acoperită cu tartan. În aceste zile lucrăm la stadion la împrejmuirea acestuia, la refacerea tribunei și a porților de joc, dar și a grupurilor sanitare. Tot aici, este important de menționat că avem studiul de fezabilitate realizat pentru extinderea întregii baze sportive.

Am investit în lacul de pescuit sportiv din Câmpenești și intenționăm să mergem mai departe cu planurile pentru realizarea și a altor obiective de relaxare și de petrecere a timpului liber. Pentru o mai bună operativitate, intenționez crearea unei societăți pe acțiuni, cu acționar unic Consiliul local Apahida, care să administreze lacurile de pescuit din Câmpenești și care să gestioneze planurile viitoare. Avem proiectul de creare al societății și organigrama acesteia făcute”, spune Grigore Fati.

Distribuie articolul

Lasă un comentariu