Taxă dublă pentru apahidenii care nu încheie contract cu firma de salubritate Strict Prest

La ultima ședință a consiliului local Apahida, printre altele, s-a discutat și despre problema ridicării deșeurilor din comună. Potrivit apahida.ro, cu unanimitate de voturi s-a stabiit ca persoanele care nu au încheiat un contract direct cu firma de salubritate Strict Prest să fie obligate să plătească o taxă specială, al cărei preț este de două ori mai mare decât taxa percepută prin contract.

Noua hotărâre de consiliu local, adoptată în baza legii 101/2006, a intrat în vigoare din 1 aprilie a.c. Așadar, primăria va achita operatorului taxa de salubritate, urmând ca mai apoi contravaloarea acesteia să fie recuperată de la cetățeni.

„In primul rand ii invit pe cetatenii comunei Apahida, care nu au contracte cu societatea noastra, Strict Prest, sa vina si sa-si faca contracte pentru a beneficia de preturi mai bune, deoarece incepand cu aceasta luna persoanele care nu au contract vor plati dublu adica in loc de 7 lei  vor avea de achitata 14 lei de persoana la Primarie. De asemenea ii invitam sa-si refaca contractele si pe cei care platesc salubrizare pentru o persoana in conditiile in care in gospodarie locuiesc, 2,3,4 persoane”, a declarat pentru sursa citată Eugen Vereș, administrator al societății Strict Prest.

Persoanele care doresc să semneze un contract cu Strict Prest, pot merge la una din adresele de ma jos:

  • Apahida – str. Libertății Nr.181,
  • Sânnicoar – str. Horea
  • Dezmir – Magazin Alimentar Podar 

De asemenea, în Corpadea, Câmpenești, Pata și Bodrog se va deplasa casierul încasator, în vederea încheierii de contracte cu persoanele interesate.

Distribuie articolul

Lasă un comentariu