Grigore Fati: „Trebuie să înţelegeţi că prioritare sunt străzile pe care s-au executat lucrările de canalizare”

Primarul Grigore Fati a scris pe o rețea de socializare despre stadiul în care se află lucrările de pietruire a drumurilor din comună. „Trebuie să înţelegeţi că prioritare sunt străzile pe care s-au executat lucrările de canalizare” a fost îndemnul lui către cetățeni.

Potrivit acestuia, lucrările la strada Traian Dârjan au fost finalizate, următoarele pe listă fiind străzile Triajului, Planoarelor şi celelalte străzi din zona Cabaus. După data de 15 aprilie va începe reabilitarea străzilor Câmpului, Grădinarilor, George Enescu şi Nicolae Bălcescu. În același timp se va lucra și la rigolele de pe străzile Prunului şi Părului din Câmpeneşti.

„În săptămâna viitoare va fi refăcută şi strada 1 Mai din Sânnicoară inclusiv cu asfalt pe un sens, urmând că apoi să se finalizeze pe celălat sens asfaltarea. Pentru Dezmir mai trebuie refacurte str. Lacului şi parţial str. Şcoli de către ARL , urmând să intervenim şi acolo pe toate străzile , după ce vom finaliza lucrările enumerate mai sus”, a mai scris primarul.

Distribuie articolul

Lasă un comentariu