Șoseaua Apahida – Cojocna – Iuriu de Câmpie a fost asfaltată

Consiliul Județean Cluj a finalizat asfaltarea drumului județean 161A Apahida – Cojocna – Iuriu de Câmpie, lucrările fiind executate în vederea îmbunătățirii calității drumului și a condițiilor de circulație.

Alin Tișe, președintele Consiliului Județean Cluj: „Este o nouă veste bună pe care mă bucur să o dau tuturor celor care tranzitează drumul județean 161A și, mai ales, zecilor de mii de persoane care, an de an, în sezonul estival, profită de calitățile curative ale apelor sărate de la Băile Cojocna. Accesul acestora la băi va fi, cu siguranță, mult ușurat”.

Lucrările de întreținere, în ansamblu, au vizat un sector de drum în lungime de 21 de kilometri, de la km 0+000 la km 21+000. Din aceștia, nu mai puțin de 14 kilometri, respectiv cei dintre pozițiile kilometrice 7+000 și 21+000, au fost asfaltați.

În vederea completei finalizări a investiției vor mai fi executate în perioada următoare lucrări de realizare de șanțuri, acostamente și marcaje rutiere.

Precizăm în acest context faptul că asfaltarea ultimului sector de drum, cel de pe raza localității Cojocna, a trebuit decalată din cauza lucrărilor la rețeaua de apă și canalizare executate de Primăria comunei Cojocna.

Anterior acestor lucrări, sectorul Iuriu de Câmpie – Ceanu Mare, situat pe același drum județean, mai exact de la km 21+000 până la km 22+610, a fost, de asemenea, asfaltat.

Distribuie articolul

Lasă un comentariu