Reguli de comportare în parc – o campanie derulată de Primăria Apahida

Primăria comunei Apahida derulează o campanie de informare a tuturor cetățenilor care frecventează parcurile sau spațiile de joacă pentru copii amplasate pe raza comunei.

După ce în descursul mai multor săptămâni au fost desfășurate lucrări de modernizare a spațiilor verzi din comună, acum urmează etapa în care cetățenii trebuie să fie atenți cu echipamentele proaspăt instalate, pentru a se bucura de acestea pentru o perioadă cât mai lungă de timp. În acest sens, reprezentanții primăriei au montat în cele 7 parcuri ale comunei afișe care cuprind regulile de comportare în parc.

„Incepand de azi 15 iulie 2016 incepem o campanie de informare a tuturor persoanelor care vin in parcurile sau spatiile de joaca de pe raza comunei Apahida .Am afisat pentru inceput reguli de comportare in parc , care contin aspecte legate de aruncarea deseului de orice fel in incinta parcului , distrugerea mobilierului si cel mai important legislatia care interzice fumatul in incinta parcului. Primaria Apahida doreste sa constientizeze faptul ca atat parinti cat si copii/ adolescenti pot sa fie civilizati si pot respecta aceste conditii minime”, transmit autoritățile locale.

Persoanele care sesizează orice fel de abateri de la aceste reguli sunt rugate să sune la sediul primăriei (0264231777) sau să cheme poliția.

Distribuie articolul

Lasă un comentariu