PSD Cluj, despre anularea licitației la centura Clujului: „Este regretabil acest eșec administrativ”

Partidul Social-Democrat (PSD) Cluj-Napoca își exprimă profunda dezamăgire și preocupare în legătură cu recenta decizie a Primăriei Cluj-Napoca de a anula oferta de licitație pentru construcția unui nou tronson de centură, esențial pentru dezvoltarea infrastructurii urbane și îmbunătățirea fluxului de trafic din oraș.

„Anularea acestei licitații din cauza erorilor în elaborarea documentației necesare și a evaluării inadecvate a necesarului financiar reprezintă un semn de neglijență administrativă ce necesită atenție imediată și măsuri corective. Faptul că se aruncă vina pe firmele care au depus oferte, Dimex, respectiv Cona, este total nepotrivit, în contextul în care acestea sunt cunoscute ca fiind firme performante și profesioniste.

Este regretabil că acest eșec administrativ va întârzia progresul pe care locuitorii din Cluj-Napoca îl merită și de care au nevoie urgent. Această greșeală nu numai că afectează credibilitatea proceselor administrative locale, dar și oprește dezvoltarea unui proiect vital pentru infrastructura orașului nostru.

PSD Cluj-Napoca solicită o investigație completă și transparentă în legătură cu circumstanțele care au dus la această eroare costisitoare. De asemenea, cerem ca responsabilii pentru această greșeală să fie identificați și să răspundă în fața cetățenilor.

Partidul nostru își reafirmă angajamentul de a supraveghea și a îmbunătăți procesele administrative, astfel încât asemenea incidente să nu se repete. Ne angajăm să colaborăm cu toate părțile implicate pentru a asigura că proiectele viitoare vor fi gestionate cu mai multă atenție, competență și dedicare față de interesele clujenilor.

Imediat ce vom câștiga primăria la Cluj-Napoca, ne asumăm implementarea proiectului în formă integrală, prin licitație pe  întreaga lungime și nu fragmentar.                            

De asemenea, vizăm cooptarea de experți care sa asiste redactarea caietelor de sarcini într-un mod realist, cât și la implementarea  și desfășurarea ulterioară a acestui proiect!” arată PSD Cluj-Napoca într-un comunicate de presă.

Distribuie articolul

Lasă un comentariu