O femeie din Apahida a fost agresată de un adolescent

Un adolescent în vârstă de 14 ani, din Apahida, a agresat o femeie din aceeasi comună pentru că nu a vrut să întrețină relații sexuale cu el, informează Gazeta de Cluj. În același caz este audiat în calitate de martor un al doilea băiat, tot minor, în vârstă de 11 ani.

Conform sursei citate, apahideanca agresată are 33 de ani și este mama a trei copii. Adolescenții au părăsit imediat locuința acesteia, fără a sustrage niciun bun.

Poliţiştii din cadrul Postului de Poliţie Apahida au reţinut pentru 24 de ore un minor, în vârstă de 14 ani, din Apahida. Cel în cauză, ar fi intrat fără drept în locuinţa unei femei, de 33 de ani, din Apahida, pe care ar fi agresat-o, ulterior părăsind imobilul în grabă, fără a sustrage bunuri. În cauză se continuă cercetările sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de violare de domiciliu şi lovire sau alte violenţe, fapte prevăzute de Codul penal. În dosarul penal întocmit, un alt minor a fost audiat, având, în prezent, calitatea de martor”, a declarat, pentru sursa menționată anterior, Carmen Jucan, purtător de cuvânt al I.P.J. Cluj.

Distribuie articolul

Lasă un comentariu