Noi medalii obținute de Scorpion Apahida în acest weekend

Clubul sportiv Scorpion Apahida a urcat din nou pe podium. În urma participării la ultima competiție Taekwondo WTF din acest an, micii sportivi au obținut 10 medalii (5 de aur, 2 de argint și 3 de bronz). Concursul s-a desfășurat în data de 3 decembrie, la Bolintin Vale, în județul Giurgiu.

„Această competiție grea cu sportivi bine pregătiți,iar delegația C.S.Scorpion a fost compusă din 13 sportivi însoțiți de antrenorul Ștefan Păcuraru ,Competitia a fost foarte bine organizata avand multe surprize ptr.sportivi si a avut ca invitat special pe “fratele” lui Mos Craciun ,Radu Valahu care a impartit cadourile si premiile sportivilor iar Primarul localității reprezentanților Cluburilor Sportive”, ne-au declarat antrenorii.

Au obținut medalii următorii sportivi:

  • LOCUL 1 – Abrudean Anca, Belce Alexandru Cristian, Bucur Mihai Călin, Domșa Richard, Popan Michelle Valentino,
  • LOCUL 2 – Bucur Laura, Bucur Andrei,
  • LOCUL 3 – Abrudean Andrei, Pasc Davide, Rațiu Mihai.

În clasamentul general, clubul Scorpion Apahida s-a clasat pe locul 7, iar înclasamentul general pe categorii de vârstă, pe categoria CADEȚI, pe locul 3.

„Îi felicităm pe toți sportivii pentru contribuția lor la aceste rezultate frumoase și le dorim mult succes în tot ceea ce fac,aducem mulțumiri Consiliului Local și Primăriei Apahida pentru sprijinul financiar acordat”, au mai declarat antrenorii.

 

Distribuie articolul

Lasă un comentariu