Sportivii Scorpion Apahida au obținut 12 medalii la Cupa Ilyo Bistrița

Clubul Sportiv Scorpion Apahida a participat la Cupa Ilyo Bistrița cu o delegație alcătuită din 13 sportivi și conducătorii clubului. Sportivii apahideni au reușit să obțină 12 medalii: 5 medalii de aur, 4 medalii de argint și 3 medalii de bronz.

  • LOCUL 1* Coroian Daria-Petrina, Dărăban Alexandru-Răzvan, Făgădăuan Răzvan-Cristian, Fulop David, Popan Michelle-Valentino;
  • LOCUL 2* Belce Alexandru-Cristian, Chiorean Roxana-Andreea, Domșa Richard-Antonio, Vesa Alina-Alexandra;
  • LOCUL 3* Mureșan Sergiu-Valentin, Popovici Sorin-Alexandru, Rațiu Mihai-Lucian.

„Din păcate colegul nostru Handrea Alin-Sebastian nu a reușit de aceasta dată să urce pe podium. Noi îl felicităm pentru luptele pe care le-a disputat și curajul de care a dat dovadă și sperăm ca data viitoare să obțină și el o medalie. Dorim să le mulțumim părinților care ne-au sprijinit la această competiție. Fam.Handrea a suportat combustibil la 1 microbuz, iar Fam.Popan și Fam.Domșa ne-au însoțit și-au contribuit cu microbuzele. Felicitări tuturor sportivilor”, au transmis antrenorii pe o rețea de socializare.

Cupa Ilyo Bistița a avut loc sâmbătă, 4 martie. La aceasta au participat aproximativ 400 de sportivi de la cluburile din țară.

Distribuie articolul

Lasă un comentariu