Mesajul primarului Grigore Fati la final de campanie electorală

Dragi apahideni,

Vreau să vă mulțumesc pentru interesul, deschiderea și implicarea pe care le-ați arătat în campania electorală pentru alegerile locale din 27 septembrie 2020.

Aveți responsabilitatea votului de duminică, aveți candidații care vin în fața dumneavoastră și aveți programele lor electorale. Știu că veți alege fiecare dintre dumneavoastră candidatul și programul electoral care se apropie cel mai mult de cerințele pe care le aveți.

Cu toate acestea, vreau să vă atrag atenția asupra unor atacuri venite pe Facebook din partea unor pagini anonime, conturi anonime sau persoane care răspândesc neadevăruri sau interpretări personale și tendențioase ale unor evenimente sau situații. Aceste atacuri sunt direcționate către mine și către cel puțin un alt candidat și echipa lui. Aș vrea să spun că nu știu din ce direcție vin sau ce urmăresc, dar nu este așa.

În această situație, consider că este atributul instituțiilor statului să verifice acuzațiile care circulă pe această rețea socială. De aceea, am depus o plângere penală. Înțeleg discursul și strategia de campanie electorală. Dar atunci când atacuri nefondate îndreptate spre mine și spre familia mea încearcă să inducă un sentiment de îndoială împotriva mea, a activității mele sau a vieții personale, aceste lucruri nu pot rămâne așa. Așadar, vreau să le dau ocazia celor care lansează acuzațiile nefondate să le și probeze în fața unui procuror.

Noi ne vom continua campania electorală ca și până acum. Vă vom prezenta realizările, planurile de viitor și echipa noastră de candidați pentru Consiliul local.

Fapte și oameni pentru comuna Apahida!

Grigore Fati

Distribuie articolul

Lasă un comentariu