Cine sunt candidații la Consiliul Local din partea PSD?

Vasile Frătean este unul dintre cei mai experimentați consilieri locali pe care îi avem. Soț, tată și de aproape o lună bunic, Vasile este director general la o companie de salubritate.

Folosindu-mă de experiența mea din domeniul privat, m-am implicat în problema punerii în funcțiune a sistemului de colectare selectivă a deșeurilor din Apahida. Am făcut pași mari în această direcție, dar mai avem mult de lucru. Împreună cu locuitorii comunei, cu administrația locală și cu alți actori implicați în acest demers, vreau să creștem gradul de colectare selectivă, să educăm oamenii despre grija față de mediu și să limităm drastic depozitele ilegale de deșeuri, în special cele rezultate din construcții.


Carmen Ramona Pop este din 2006 medic veterinar în Apahida. Este căsătorită, are un copil și este consilier local din partea Partidului Social Democrat din 2016.

Datorită activității mele profesionale, sunt conectată permanent la problemele apahidenilor. Întotdeauna i-am ascultat și am încercat să le ofer sfaturi și soluții. Alături de domnul Fati și de echipa noastră vreau să terminăm proiectele pe care le avem în implementare și vreau să continuăm să oferim condiții mai bune de trai pentru fiecare locuitor al comunei.


Rus Ioan Sorin este un alt consilier local cu experiență. El este manager de vânzări la o reprezentanță de camioane, este căsătorit și are o fiică ce este de 13 ani membră a Ansamblului folcloric “Someșul” din Apahida.

Am propus si susținut în Consiliul local investițiile de amploare în infrastructură – apă, canalizare, gaze naturale, energie electrică și asfaltări. Cu toate că acestea sunt mari consumatoare de resurse financiare, am reușit să dezvoltăm continuu comuna noastră și să o ducem pe locul 8 în țară, între celelalte comune, în ceea ce privește mărimea bugetului. Vrem să atragem în continuare investiții și să mergem mai departe cu planurile de dezvoltare pe care ni le-am asumat.


Marius Naica este un nume nou pe lista noastră de consilieri. Specialist în domeniul instalațiilor sanitare, el este căsătorit, are doi copii și locuiește în Dezmir.

Am ales să mă implic activ în viața comunității în care m-am născut și m-am dezvoltat ca om. Apreciez munca pe care administrația comunei a reușit să o facă până în acest moment și am mare încredere în planurile noastre pentru următorii patru ani.


Francisc Mihai Bauer este una dintre “fețele noi” pe care le propunem pentru Consiliul local Apahida. De profesie inginer de instalații, Mihai este căsătorit și locuiește în Dezmir.

Munca lui pentru comunitate a început înainte de a intra în politică, el fiind managerul de proiect pentru dezvoltarea infrastructurii de apă și canal din Dezmir. Cu o experiență de peste 10 ani în derularea de proiecte cu fonduri guvernamentale și cu fonduri europene, consider că Mihai este un câștig pentru echipa noastră.


Vlad Petean are 29 de ani și locuiește în Corpadea. Consilier local din 2016, Vlad a venit cu energie și pricepere să sprijine comuna Apahida și proiectele ei. De profesie inginer IT, el lucrează într-o companie multinațională.

Am muncit mult în ultimii patru ani pe proiectele de infrastructură menite să ne facă tuturor viața mai bună. Acum vom trece la nivelul următor. În următorul mandat o să propun și o să mă implic activ în digitalizarea serviciilor din primărie și mă gândesc să începem cu un site nou care să conțină funcționalități menite să ajute comunicarea rapidă și corectă între cetățeni și funcționari.


Ioan Bob este din Sânnicoara și candidează la Consiliul Local Apahida. El are 47 de ani, este licențiat în Finanțe-Bănci, este căsătorit și are doi copii.

Este important să îmbunătățim condițiile de viață ale locuitorilor din comuna Apahida. În satul unde locuiesc eu, Primăria a adus transformări importante infrastructurii și serviciilor pentru populație. Vreau să profităm de noul cadru financiar multianual al Uniunii Europene. În contextul pandemic actual, este cea mai importantă oportunitate pentru finanțare.


Ștefan Csabai locuiește în satul Pata, este căsătorit și are doi copii. Este mecanic la o companie privată și este consilier local din 2016.

Am reușit să implementăm un proiect foarte important pentru comunitatea în care trăiesc – introducerea canalizării menajere. Vreau ca în următorul mandat să demarăm un proiect de asfaltare a străzilor canalizate. În plus, vreau să terminăm modernizarea Căminului cultural, construirea capelei și să începem amenajarea unui teren pentru activități de agrement în zona Cirișei.

Distribuie articolul

Lasă un comentariu