Invazie de useriști în comuna Jucu

Senatorul Cristian Bordei anunță că el, împreună cu mai mulți colegi din USR Cluj, au avut o „vizită de lucru” la Jucu, unde au vorbit cu cetățenii despre problemele din localitate.

Ieri am răspuns invitației colegilor din filiala USR PLUS Jucu, care au organizat o acțiune cu scopul de a ne întâlni și a discuta cu localnicii.

Atmosfera a fost plăcută, iar cetățenii mai mult decât deschiși dialogului. La acțiune s-au alăturat și alți colegi, deputațiii Oana Murariu și Viorel Băltărețu, consilierii județeni: Elena Muscă, Adela Dehenes, Mihai Iepure și Ionuț Florea, consilierii locali USR PLUS Jucu, Borca Nicolae și Adrian Nicolae Pițu, dar și consilierul local USR PLUS Gherla, Carol Szasz.

Oamenii s-au plâns în principal de distribuirea discreționară a terenurilor oferite în folosință gratuită tinerilor pentru a-și construi o casă, lipsa limitatoarelor de viteză în zonele cu mulți copii, lipsa unui parc și lucrările de infrastructură făcute de mântuială.

Voi continua vizitele în teritoriu pentru că ține de datoria fiecărui ales să comunice permanent cu alegătorii săi.” scrie parlamentarul clujean.

Distribuie articolul

Lasă un comentariu