Ilinca Craciunaș (PSD): “Se observă o diferență între realizările actualei administrații și cele din mandatele fostului primar”

O doamnă care candidează pentru poziția de consilier local în Apahida pe liste social-democraților se prezintă și ne arată ideile sale.

Știri din Apahida: Cine este Ilinca Craciunaș? Cum v-ați descrie?

Ilinca Craciunaș: De profesie sunt inginer, iar in prezent lucrez la SC Tecsa-Meccanismi SRL ca si responsabil department logistica. Sunt casatorita, am doi copii, Caudiu Gabriel-18 ani si Cezar Mihai-16 ani. Iubesc natura si oamenii, imi place sa-i ajut pe cei din jur iar tenacitatea este ceea ce ma reprezinta cel mai bine. Cand incep un lucru, nu il las pana nu-l termin.

Știri din Apahida: Ce v-a determinat să vă înscrieți în cursa pentru Consiliul Local Apahida?

Ilinca Craciunaș: Locuiesc intr-o zona unde pot spune ca suntem o comunitate care are de rezolvat anumite probleme si cineva trebuie sa se implice in rezolvarea lor. Am gasit deschidere din partea domnului primar Fati Grigore in rezolvarea problemelor si am fost incurajata de dansul sa actionez pentru rezolvarea acestora (zona avicola). Am incredere ca dansul va tine cont de solicitarile mele si a celorlalti concetateni din zona.

Știri din Apahida: Care sunt principalele probleme ale comunei la ora actuală, din punctul dumneavoastră de vedere?

Ilinca Craciunaș: As dori sa ma refer in primul rand la zona in care cunosc aceste probleme bine, si anume zona “avicola”, si acestea sunt: accesul in zona, locurile de joaca pentru copii, modernizarea strazilor si a iluminatului public.

Știri din Apahida: Cum evaluați activitatea actualei administrații locale?

Ilinca Craciunaș: Consider ca activitatea actualei administratii locale e foarte buna si acest lucru se poate observa prin diferenta intre imbunatatirile si ridicarea nivelului de trai aduse comunei in ultimii patru ani si ceea ce s-a realizat in perioada mandatelor fostului primar. Mai mult , in zona unde locuiesc, s-au realizat :

  • Iesirea in centura din strada Libertatii
  • Lucrari de asfaltare si iluminare a strazii Borom
  • Iluminarea strazii Libertatii de la podul de fier pana la sensul giratoriu
  • Predarea catre RAJAC a statiei de pompare a foselor septice
  • Construirea unui spatiu de joaca destinat copiilor

Știri din Apahida: Spre ce domenii doriți să vă concentrați atenția în calitate de consilier local?

Ilinca Craciunaș: Doresc ca in urmatorul mandat sa reusim sa realizam intrarea din centura in strada Borom,constructia unui alt parculet de joaca pentru copii (zona blocurilor domnului Pop) , taierea tarusilor din mijlocul strazii paralele cu strada Borom precum si asfaltarea acesteia.

Știri din Apahida: De ce ar trebui cetățenii să vă voteze?

Ilinca Craciunaș: Mi-am propus obiective clare pentru Apahida si comunitatea in care locuiesc. Iar parte din ele se refera la imbunatatirea calitatii vietii in zona in care locuiesc. Ca mama si sotie, inteleg perfect nevoile familiilor si copiilor nostri iar scopul meu este acela de a le transforma in realitate.

Distribuie articolul

Lasă un comentariu