Grigore Fati anunță lucrări de anvergură în Pata și Dezmir

Primarul din Apahida, Grigora Fati, anunță lucrări de anvergură în Pata și Dezmir.

„La Pata s-a finalizat terenul de fotbal sintetic cu nocturnă, rețeaua de canalizare cu stație de epurare, s-au făcut aproximativ 23 de kilometri de rețea de canalizare. În acest moment, se lucrează la modernizarea căminului din localitate, sumele alocate fiind din fonduri europene, și zilele trecute am început lucrările și pentru modernizarea locului de joacă de la stadion. Mai urmează să facem niște lucrări de anvergură. Este vorba de un proiect mai mare care este centrat în mare parte pe localitățile Pata și Dezmir.

Este vorba de lucrări de asfaltare pe aproximativ 5,5 kilometri de străzi, cu modernizare care presupune inclusiv pistă de biciclete, trotuare pentru a asigura condiții decente de circulație. Făcând parte dintr-un proiect de mobilitate foarte mare, în valoare de 100 milioane lei, se prinde aici și acea conectare a unor străzi cu străzi pe care circulă mijloace de transport în comun, vor fi inclusiv modificări de trasee.

Este cel mai mare proiect ca sumă pentru că înafară de astfaltări sunt prinse și achiziția de autobuze și microbuze” a declarat de curând, primarul din Apahida la emisiunea ZIUA LIVE.

Produs de Red Hot Advertising SRL, la comanda PSD – Organizația Județeană Cluj, Cod mandatar financiar: 21240002

Distribuie articolul

Lasă un comentariu