Candidații din Apahida propun soluții asemănătoare pentru problemele comunei

Se apropie alegerile, iar fiecare candidat care dorește să obțină funcția de primar al comunei Apahida încearcă să se facă tot mai vizibil în ochii cetățenilor. În decursul acestei campanii electorale, reporterii Știri din Apahida v-au prezentat pe larg care sunt programele electorale ale celor ce s-au înscris în cursa pentru a ajunge în fruntea comunei: Grigore Fati, Călin Păcurar, Ovidiu Buiga, Ionel Fărcaș.

Rezolvarea problemelor de ordin administrativ ocupă un loc important în prioritățile pe care cei patru candidați le au. Pentru a atrage cât mai multe voturi, aceștia au căutat tot felul de soluții care să conducă la dezvoltarea comunei, pe care au promis că le vor implementa dacă vor fi aleși.

În ceea ce privește problemele de infrastructură ale comunei, soluțiile sunt relativ comune. Toți cei patru candidați propun introducerea canalizării, reabilitarea rețelei de apă, racordarea localnicilor la rețeaua de canalizare deja introdusă, refacerea trotuarelor și a rigolelor, introducerea canalizării subterane a apelor pluviale, modernizarea rețelei de iluminat public, întreținerea drumrilor agricole și asfaltarea tuturor drumurilor de pe raza comunei Apahida.

Totodată, candidații doresc și construirea unor noi locuri de joacă pentru copiii din comună și reabilitarea celor deja existente, înființarea unei noi grădinițe în Apahida (pentru care primarul în funcție a făcut deja primii pași), grădiniță nouă în Corpadea, înființarea unei creșe , construirea de terenuri de fotbal, amenajarea unei piețe agroalimentare în Apahida, construirea unui supermarket și contruirea unei zone de agrement în Câmpenești.

Toți cei patru candidați propun, în mare, aceleași soluții pentru rezolvarea probemelor ce țin de administrația locală. Dacă ar fi să luăm în calcul că aceste promisiuni vor fi respectate în totalitate, atunci, indiferent de cine va ieși învingător la alegeri, localnicii vor beneficia de aceleași servicii. Se pune doar întrebarea cine dintre aceștia este capabil să ducă la bun sfârșit aceste promisiuni.

Alegerile locale vor avea loc duminică, 5 iunie. Pentru a vedea unde sunt amplasate secțiile de votare din comuna Apahida dă click aici.

 

Distribuie articolul

Lasă un comentariu