Au amenajat o cabină de vot chiar în garajul liderului PSD Apahida

Partidul Social-Democrat din Apahida a organizat alegerile pentru un nou președinte, amplasând cabina de vot acasă la liderul PSD.

Ideea a venit chiar din partea primarului comunei Apahida, Grigore Fati. Cabina este construită din bare de metal, iar pereții din carton. Aceasta este îmbrăcată într-o pânză de culoare roșie, la fel ca culoarea partidului. Pe post de urnă au fost folosită o cutie de carton.

Comisia electorală locală a fost instalată într-o încăpere din preajma garajului. Acolo, membrii de partid au primi buletinele de vot, dar și chestionare care cuprind întrebări legate de PSD, dar și despre Guvernul Ponta.

”M-am gândit să fac acasă secția de votare pentru alegerile interne din PSD pentru a nu implica personal din administrația locală a comunei Apahida și a avea, astfel costuri cât mai mici. Dacă am fi închiriat căminul cultural, trebuia să ținem un angajat pe perioada desfășurării scrutinului. Am făcut și economii, chiria s-ar fi ridicat la peste 600 de lei. Acasă la mine este și sediul PSD Apahida, iar majoritatea membrilor știu unde să vină la votare”, a declarat Grigore Fati, Primarul comunei Apahida.

PSD Apahida a pregătit și o urnă mobilă pentru membrii partidului care nu se vor putea prezenta la secția de vot amenajată la primar acasă.

În momentul de față, PSD Apahida are 410 membri.

Distribuie articolul

Lasă un comentariu