Un om de afaceri din Cluj a fost acuzat de un apahidean că i-ar fi împușcat câinii ca să se răzbune

Bărbatul căruia i se aduc acuzații este un afacerist clujean, pe nume Costin Gheorghe. În momentul de față acesta deține o firmă care se ocupă cu utilaje agricole, dar pe lângă toate acestea, mai este cunoscut și ca vânător. Apahideanul susține că Costin Gheorghe ar fi intrat pe proprietatea lui privată din satul Pata și i-ar fi împușcat câinii.

Vasile Luca, stăpânul câinilor, deține o stână cu 1.000 de oi în satul Pata. Pe lângă oi, acesta mai avea cinci câini de pază, doi dintre care au fost împușcați. Se pare că câinii de pază s-ar fi încăierat cu câinii lui Costin Gheorghe.

“Câinii mei nu mușcă, sunt cuminți, se joacă cu oamenii. Da, într-adevăr, a existat o “ceartă” între animale, dar de aici până la a intra noaptea pe pământurile mele cu scopul clar de a-mi împușca câinii, e cale lungă”, susține Vasile Luca, care a anunțat imediat poliția.

Dar nu au apucat să se liniștească bine apele, că un alt câine a fost împușcat. De data aceasta se presupune că ar fi fost un prieten apropiat al afaceristului.
Apahideanul a chemat din nou poliția, dar vinovații nu au mai fost găsiți în satul Pata. Acesta susține că cel care a împușcat câinele ar fi avut numerele la mașină întoarse, pentru a nu putea fi identificați. Dar după incident, Vasile Luca ar fi primit un mesaj în care scria că le-ar fi stricat distracția.

Poliția anchetează acest caz pentru a afla dacă câinii au fost împușcați cu arma pe care o deține Costin Gheorghe.

Sursa: Ziar de Cluj

Distribuie articolul

Lasă un comentariu