Propunere proiect Apahida: Mutarea cablurilor aeriene în subteran

Radu Păcurar, fostul viceprimar al comunei Apahida, propune inițierea unui proiect prin care cablurile aeriene din comună să fie mutate în subteran.

Stâlpii din comună sunt extrem de încărcați de fire. Pe lângă aspectul nepotrivit, acestea pot fi și periculoase. Prin introduerea lor în subteran, comuna ar arăta mult mai aerisită.

„De la intrare pana la iesire, Apahida e uratita de stalpii aglomerati cu fire de curent, tv, internet, telefonie, etc. Pe jumatate din strada Libertatii, Romtelecomul are stalpi de lemn, vechi, urati, vopsiti rudimentar, inclinati, unii plasati in mijlocul trotuarului, altii prezentand risc de cedare. Toate aceste cabluri s-ar putea trece in subteran. Localitatea noastra ar arata altfel. Trebuie sa incercam demararea unui asemenea proiect , nu suntem mai prejos decat Floresti”, a scris Păcurar pe contul său de pe o rețea de socializare.

Astfel de lucrări au fost realizate anul trecut la Cluj-Napoca, cablurile de pe străzile Horea, Memorandumului sau Calea Moților fiind mutate în subteran.

Distribuie articolul

Lasă un comentariu