Proiectul „Let’s do it Romania” va fi organizat și în Apahida

Primăria Apahida îi îndeamnă pe toți cetățenii comunei să ia parte la proiectul „Let’s do it Romania” care va avea loc în acest weekend în Apahida.

Prin participarea cât mai multor persoane se urmărește desfășurarea unor ample acțiuni de igienizare și curățare a zonelor cu probleme din comună. Participanții vor primi din partea autorităților locale saci și mănuși. Deșeurile adunate vor fi transportate de către firma  Strict Prest Cluj-Napoca la rampa de gunoi.

„Am făcut câteva flyere pe care le vom împărți și lipi în asociațiile de proprietari. Tot așa am vorbit și cu câțiva administratori să facă și ei curățenie, îi vom implica și pe ei”, ne-a declarat viceprimarul Ilinca Crăciunaș.

Întreaga acțiune va avea loc sâmbătă, 24 septembrie, începând cu ora nouă. Punctul de întâlnire din fiecare sat este curtea școlii. Mai multe detalii despre acest eveniment puteți afla contactând-o pe doamna viceprimar la numărul de telefon 0735144123.

„Let’s Do It, Romania!” este cel mai mare proiect de implicare socială organizat în România. În cei 6 ani de activitate au fost implicați mai bine de 1.000.000 de volutari din întreaga țară.

 

 

Distribuie articolul

Lasă un comentariu