Primăria cere acordul de mediu pentru construirea complexului sportiv din Sânnicoară

Comuna Apahida, cu sediul în localitatea Apahida, strada Libertăţii nr. 122, judeţul Cluj, anunţă publicul interesat asupra depunerii solicitării de emitere a acordului de mediu pentru proiectul „Construire complex sportiv în satul Sânnicoara, comuna Apahida, judeţul Cluj”, propus a fi realizat în comuna Apahida, satul Sânnicoara, str. Viitorului, nr. 13, judeţul Cluj.

Informaţiile privind proiectul propus pot fi consultate la sediul Agenţiei pentru Protecţia Mediului Cluj, din Cluj-Napoca, str. Calea Dorobanţilor, nr. 99 şi la către COMUNA APAHIDA, cu sediul în comuna Apahida, sat Apahida, str. Libertăţii, nr. 122, jud. Cluj, în zilele de luni-joi între orele 09.00-14.00 şi vineri între orele 0900-1200.

Observaţiile publicului se primesc zilnic la sediul Agenţiei pentru Protecţia Mediului Cluj, Cluj-Napoca, str. Calea Dorobanţilor, nr. 99, jud. Cluj. Observaţiile publicului se primesc zilnic la sediul Agenţiei pentru Protecţia Mediului Cluj în zilele de luni-joi orele 09:00-14:00, vineri între orele 09:00-13:00.

Proiectul deciziei de încadrare în termen de 10 zile de la data publicării anunţului pe pagina de internet a autorităţii competente pentru protecţia mediului.

Distribuie articolul

Lasă un comentariu