Președintele PSD Cluj: „Alin Tișe este responsabil pentru DEZASTRUL ECOLOGIC de la Pata Rât și trebuie să demisioneze”

Alunecarea de teren care s-a produs zilele trecute la Pata Rât reprezintă un nou motiv de dispută între PSD și PNL Cluj. După ce, ieri, Alin Tișe, președintele Consiliului Județean Cluj, declara că „Guvernul PSD a numit politic un prefect incompetent profesional și de rea credință”, astăzi, a venit rândul celor din PSD să riposteze.

Într-un mesaj postat pe contul său de pe o rețea de socializare, Horia Nasra, președintele PSD Cluj, pune în cârca lui Tișe dezastrul ecologic de la Pata Rât și urmările pe care acesta îl poate avea pe termen lung, dacă nu este gestionat cum trebuie.

„Constat cu îngrijorare că instituția Consiliului Județean Cluj este târâtă în scandaluri politice de către inconștientul președinte Alin Tișe, pentru a masca nerealizările sale administrative.

Alin Tișe transformă Clujul în capitala gunoaielor! Alin Tișe este principalul răspunzător pentru eșecul sistemului integrat de management al deșeurilor (al cărui principal beneficiar era municipiul Cluj-Napoca). Alin Tișe este responsabil pentru DEZASTRUL ECOLOGIC de la Pata Rât și trebuie să demisioneze! Incompetența sa administrativă este evidentă iar comportamentul său obsesiv-compulsiv duce în derizoriu demnitatea și onoarea funcției de președinte al Consiliului Județean Cluj”, explică Nasra.

Reamintim că, la începutul acestei săptămâni, s-a produs o alunecare de teren, pe o lungime de 300 de metri, la Pata Rât, în urma căreia a fost blocată albia pârâului Zăpodie. Potrivit declarațiilor prefectului Aurel Cherecheș, „fiind blocată albia pârâului, dacă vor veni debite masive de apă pe albie, este o posibilitate să erodeze undeva în preajma centurii de ocolire a Clujului pe relaţia Vâlcele – Apahida“.

Declarațiile lui Tișe pot fi urmărite aici, iar cele ale prefectului Aurel Cherecheș aici.

 

Distribuie articolul

Lasă un comentariu