Peste 370 de tone de deșeuri au fost transportate din comuna Apahida

În urma acțiunilor de igienizare realizate de autoritățile locale în comuna Apahida, aproximativ 373 de tone de deșeuri solide au fost transportate la rampa de gunoi. Costurile au fost acoperite integral din bugetul local.

Desfășurarea acestor acțiuni a fost necesară deoarece, în mai multe zone din comună, erau aruncate deșeuri în mod neconform. Amintim zona Barcului, zona Podaș, zona podurilor Sarampău, strada Someș sau strada Triaj din Sânnicoară.

„Actiunea de igienizare a rampelor neconforme de deseuri menajere din Apahida desfasurata in perioada 9-16 septembrie 2016 s-a incheiat prin transportul a aproximativ 373 tone deseuri solide , imaginile au vorbit de la sine , zonele trebuie sa ramana curate si igienizate asa cum am spus-o cu ajutorul dumneavoastra . Prin patrularea Politiei Locale Apahida , speram si sprijinul cetatenilor vom reusi sa mentinem un climat de curatenie in Apahida”, a trasmis primarul Grigore Fati.

Repezentanții primăriei îi îndeamnă pe toți cetățenii care observă că sunt aruncate deșeuri pe domeniul public să sesizeze acest aspect la numerele de telefon de mai jos:

  • Politia Locală Apahida -0722242712,
  • Primar Fati Grigore -0729159461
  • Viceprimar Crăciunaș Ilinca -0735144123.
Distribuie articolul

Lasă un comentariu