Pensiunea Doru din comuna Beliș, un loc ideal pentru vacanță

La poalele munților Gilău, lângă masivul Vlădeasa, se găsește un colț de țară minunat, cu păduri întinse, cu un frumos lac creat de om și un baraj impresionant: Fântânele-Beliș. Satele de munte liniștite din această zonă s-au transformat în ultima perioadă în adevărate stațiuni turistice, unde locuitorii orașelor apropiate și-au construit cabane, iar turiștii vin de departe pentru câteva zile de pace și refacere în mijlocul naturii.

Situată la o altitudine de peste 1000 metri, comuna Beliș este o destinație plăcută atât pentru cei care doresc odihnă și relaxare într-o zonă de munte, cât și pentru persoanele active care vor să facă hiking, escaladă sau trasee cu dificultăți diferite, potrivite și pentru începători dar și pentru profesioniști. Distanța față de Cluj-Napoca este de 70 km pe șosea, care se parcurg cam în 90 de minute.

Unitatea turistică recomandată de noi celor care doresc să se cazeze aici este Pensiunea Doru, din satul Bălcești. Aceasta a fost construită într-un stil rustic, cu finisaje din lemn și decorațiuni specifice zonei, dar este dotată cu toate cele necesare unui turist modern, care dorește confort maxim.

Pensiunea dispune de 5 camere duble și 4 camere cu 3 locuri, toate având baie proprie. De asemenea, există și un restaurant care servește bucate tradiționale românești și meniuri obișnuite din restul Europei.

Casa de oaspeți are multe facilități, gata să-i mulțumească pe toți cei care-i trec pragul. Pe lângă dotările din fiecare cameră (televizor, TV cablu, încălzire cu centrală termică), turiștii se pot bucura de un centru de relaxare de tip SPA la standarde ultra moderne (cu piscină interioară, saună și jacuzzi), parcare, spațiu amenajat pentru grătar în exterior și o zonă verde de mari dimensiuni.

Călătorii care decid să înnopteze aici pot alege mai multe tipuri de activități amuzante și incitante:

  • plimbări pe lac
  • călărie
  • înot în piscină
  • pescuit
  • plimbare cu căruța
  • excursii în împrejurimi

Pentru mai multe detalii puteți contacta direct proprietarii pensiunii:

Adresă: Sat Bălceşti nr. 40, Comuna Belis, jud. Cluj
Telefon: 0766 298 670
E-mail: office@pensiunea-doru.ro
Web: http://pensiunea-doru.ro/
Facebook: https://www.facebook.com/pensiuneadorubelis/

Distribuie articolul

Lasă un comentariu