Paul Cserei, implicat în viața Apahidei, gata de Primărie

Produs de Napobit SRL, la comanda USR – Organizația Județeană Cluj, Cod mandatar financiar: 21240009

Paul Cserei, candidatul Alianței Dreapta Unită pentru primăria comunei Apahida, este un nou în politică, dar bine cunoscut pentru implicarea sa în comunitate și ca om de afaceri local, onest și eficient.

Echipa lui, formată din profesioniști dedicați precum Rodilă Maria, Kovacs Ianoș, Mureșan Ilie, Roman Petru, Dragoș Victor, Sucigan Vlad, Cîmpean Raul, Aldea Daniel și Frătean Andrada, aduce competențe diverse și entuziasm, fiecare având un rol esențial în realizarea proiectelor de dezvoltare pentru comună.

Proiectele propuse de Paul Cserei și echipa lui răspund nevoilor diverse și concrete ale comunității: modernizarea sălii de sport și a bazei sportive din Apahida, crearea unui centru comunitar multifuncțional, înființarea unui centru integrat pentru persoane vârstnice și înverzirea marginilor drumurilor.

În plus, Alianța Dreapta Unită se angajează să amenajeze malurilor Someșului prin crearea de trasee de biciclete și zone pietonale, reconfigurarea urbanistică a centrului comunei, eficiență energetică și înlocuirea corpurilor de iluminat public, înființarea unei piețe AGRO locale, construirea unui centru administrativ nou și extinderea sistemului de transport în comun.

Pentru Sânnicoară și Sub coastă, echipa ADU propune dezvoltarea bazei sportive, înființarea unui parc pentru copii, suprailuminarea trecerilor de pietoni, renovarea podului peste Someș și construirea unui hub educațional.

În Dezmir, se urmărește extinderea sistemului de apă și canalizare, asfaltarea drumurilor și crearea unei baze sportive, precum și a unui parc generos pentru toate vârstele.

În Pata și Bodrog, se va reabilita și moderniza clădirea școlii, parcul și drumurile comunale, iar zona de apă sărată Cireșei va fi valorificată prin înființarea unei baze de tratament.

În Câmpenești, asfaltarea infrastructurii de drumuri și extinderea canalizării sunt prioritare, alături de crearea de funcțiuni de agrement în zona lacurilor. Iar în Corpadea, se vor amenaja drumurile și canalizarea menajeră, se vor suplimenta cursele de transport și se va crea un parc pentru copii.

Activitatea consilierilor locali USR Apahida, deși în opoziție, a avut un impact semnificativ, promovând proiecte precum “Vinerea verde”, pentru protecția mediului, și “Bugetarea participativă”, implicând cetățenii în deciziile primăriei. Alte inițiative includ promovarea infrastructurii urbanistice cu spații publice destinate grădinițelor, locurilor de joacă și spațiilor verzi.

Cu soluții inovatoare și implicare constantă, Paul Cserei și echipa sa sunt pregătiți să transforme Apahida într-o comună modernă și eficientă, în beneficiul tuturor locuitorilor.

Distribuie articolul

Lasă un comentariu