Patinoar în Apahida

Pentru câteva luni, comuna Apahida va beneficia de un patinoar de aproximativ 600 de metri pătrați. Patinoarul mobil va fi montat în următoarele zile în curtea Liceului „Ștefan Pascu” din Apahida și va fi deschis în lunile ianuarie, februarie, martie și aprilie (în cazul în care vremea va fi favorabilă).

”Vom avea un patinoar artificial de 600 mp pe terenul de handbal, din curtea școlii din Apahida … Va fi asamblat din cadre metalice modulate, iar prin intermediul unor tuburi interconectate va circula agentul de răcire. Această soluție permite montajul în doar câteva zile. Acest patinoar va fi închiriat de către primărie, va funcționa până în martie și va fi plătit din bugetul local”, a declarat viceprimarul Radu Păcurar pe o rețea de socializare.

Investiția va costa aproximativ 143.000 de lei. Contractul a fot deja semnat cu firm Suisse Trail din Brașov, fără a mai fi nevoie de o licitație.

Taxele de intrare pe patinoar vor fi de 10 lei pentru un adult și cinci lei pentru un copil. Pentru cei care nu au patine, va fi amenajat un stand de unde aceștia le pot închiria, la prețul de 10 lei.

Distribuie articolul

Lasă un comentariu