Încă o înfrângere pentru Someșul Apahida

Someșul Apahida a înregistrat încă o înfrângere în meciul jucat ieri contra echipei turdene Potaissa Turda, scor 17-3. În acest fel, echipa lui Ovidiu Buiga riscă să ajungă pe ultima poziție în Liga a IV-a.

Înfrângerile echipei apahidene sunt cauzate de plecarea mai multor jucători importanți, la nivelul cărora jucătorii noi veniți nu se pot ridica. Încă din vară, mai mulți jucători au plecat din cadrul echipei. Este vorba de Ovidiu Bondor și Ciotlăuș Dan, care au plecat la Mintiul Gherlii, și Bogdan Câmpean, care s-a accidentat. Chiar dacă aceștia au fost înlocuiți, echipa apahideană nu a mai reușit performanțe, ba dimpotrivă, a înregistrat înfrângeri. Someșul Apahida a reușit să adune numai 7 puncte în cele 13 meciuri jucate, clasându-se pe antepenultima poziție în clasamentul Ligii a IV-a. Au urmat Florin Pojar, Raul Câmpean, Alin Vasilaș și Aron Gădălean, care au plecat la Luceafărul Cluj-Napoca și Cristi Găvruș și Andrei Dascăl, care au plecat la Mintiul Gherlii.

Puținii suporteri care au asistat la meciul de ieri, consideră că vina îi aparține antrenorului Ovidiu Buiga, acesta din urmă nefiind în stare să îi țină în echipă pe jucătorii locali.

 

Distribuie articolul

Lasă un comentariu