Groapă nesemnalizată corespunzător pe una din străzile din Apahida

Consilierul local Radu Păcurar atrage atenția asupra lipsei de responsabilitate de care dă dovadă firma care se ocupă cu lucrările de schimbare a conductelor de apă din Apahida. Mai exact, o groapă de pe strada I.C. Brătianu este semnalizată „în bătaie de joc”, fapt ce pune în pericol viața cetățenilor.

„Pe I.C.Bratianu este o groapa semnalizata in bataie de joc de catre firma care executa lucrarea de schimbare a conductelor de apa din zona blocurilor. Mai mult, groapa este amplasata in zona de traversare a caii ferate, in dreptul strazii Decebal, pe unde circula des oameni. L-am cautat azi pe inginerul de la firma mai sus mentionata si i-am cerut sa semnalizeze corespunzator groapa. Responsabilul de lucrare din primarie cred ca nu a trecut de multa vreme pe acolo”, a scris Păcurar pe o rețea de socializare.

Nu este pentru prima dată când fostul viceprimar atrage atenția asupra neregulilor care există în comună. Săptămâna trecută acesta propunea mutarea cablurilor aeriene în subteran. (vezi știrea aici)

 

Distribuie articolul

Lasă un comentariu