George Simion, interzis la inaugurarea noului terminal de pasageri de la Aeroportul Cluj: „Scoateți-l pe Dîncu de pe listă, omul lui Coldea”

George Simion, președintele AUR, a venit, miercuri dimineața, la aeroportul clujean, alături de membri ai AUR Cluj, pentru a-i cere premierului Marcel Ciolacu să îl scoată de pe lista de europarlamentari pe candidatul PSD Cluj, Vasile Dâncu.

„Este inadmisibil ce s-a întâmplat astăzi la Aeroportul din Cluj-Napoca. Practic comasații PSD-PNL au confiscat politic un obiectiv al statului român de frică că se cere scoaterea lui Vasile Dîncu de pe lista de europarlamentari, amicul lui Florian Coldea. Ce este mai trist pentru clujeni este că actualul primar, Emil Boc, stă la masă cu cei din Grupul de la Cluj, prietenii lui Coldea și Dumbravă. Toată această șleahtă care a făcut blat la Cluj l-au blocat pe George Simion, un deputat al României, să participe la eveniment” a declarat Călin Cozma, candidat al AUR la primăria Cluj.

Și candidatul la Consiliul Județean Cluj, Cristian Șipoș, a comentat situația halucinantă de astăzi: „Parcă trăim într-o țară din lumea a 3-a unde baronii locali decid totul. L-au blocat pe George Simion pentru că dorea demascarea prieteniei dintre Coldea și Dîncu, aici la Cluj. Cum pot cei din PSD și PNL să confiște o instituție, cum pot ei să blocheze accesul unor cetățeni români într-o instituție. În 9 iunie, haideți fraților să-i aruncăm la coșul de gunol al istoriei și să ne recuperăm țara!”

Premierul PSD Marcel Ciolacu este miercuri, 5 iunie 2024, la Cluj-Napoca. La Cluj-Napoca se mai află Nicolae Ciucă – președintele Senatului, Sorin Grindeanu – ministrul Transporturilor, Marcel Boloș – ministrul Finanțelor, Vasile Dîncu – fost vicepremier și ministru al Apărării, Lucian Bode – vicepreședinte al Camerei Deputaților, Daniel Buda – europarlamentar.

Vă reamintim, preşedintele AUR, George Simion, i-a cerut, luni, premierului Marcel Ciolacu să îl retragă „de urgenţă” de pe lista candidaţilor PSD-PNL la alegerile europarlamentare pe senatorul Vasile Dîncu.

„Trebuie să spargem această linişte mormântală care a cuprins partidele politice şi Parlamentul de două săptămâni. (…) Nu ne lăsăm până nu demascăm toate iţele statului paralel, vom lupta împotriva acestor aranjamente. Dacă ei nu vor, noi o vom face. Un ultim apel către Marcel Ciolacu: să îl retragă de urgenţă de pe lista europarlamentarilor PSD-PNL pe Vasile Dîncu, omul care a fost şi este în continuare aproape de generalul negru Florian Coldea şi implicat în toate guvernele, în toate dedesubturile statului paralel”, a declarat George Simion în faţa sediului Direcţiei Naţionale Anticorupţie, potrivit agerpres.ro

Produs de Red Hot Advertising SRL, la comanda Partidului ALIANȚA PENTRU UNIREA ROMÂNILOR Cod mandatar financiar: 21240330

Distribuie articolul

Lasă un comentariu