Focul lăsat nesupravegheat – posibila cauză a incendiului din Câmpenești

Incendiul care s-a produs aseară în Câmpenești nu a făcut nicio victimă. Din spusele unui cititor Știri din Apahida, proprietarul casei nu se afla în locuință la momentul producerii incendiului.

Cel mai probabil, cauza incendiului a fost focul lăsat nesupravegheat. Proprietarul locuinței ar fi fost acasă în dimineața zilei de ieri pentru a aprinde focul în șemineu, după care a plecat.

Până la sosirea echipajelor de pompieri, localnicii din Câmpenești s-au mobilizat și au încercat să stingă focul cu găleți de apă și stingătoare. Flăcările au fost mistuite abia după o oră de la sosirea pompierilor.

Pagubele materiale înregistrate în urma incendiului sunt semnificative. Potrivit martorilor, casa a ars în proporție de 50 – 60%. Partea din spate a acoperișului locuinței a ars complet; de asemenea, peretele din partea unde era situat șemineul a fost distrus în totalitate de flăcări.

Incendiul s-a prous la o locuință de pe strada Viitorului din Câmpenești, ieri seară, în jurul orei 20:30. Imobilul este situat la aproximativ 300 de metri de stația de autobuz.

Distribuie articolul

Lasă un comentariu