Elevi din Câmpenești amendați pe nedrept de controlor. Cum răspunde conducerea CTP

Mai mulți elevi din Câmpenești au fost amendați și dați jos din autobuz de controlor pentru că nu aveau abonament. Incidentul este unul neobișnuit în condițiile în care, conform politicilor companiei, elevii beneficiază de transport gratuit, pe baza carnetului de elev, în intervalele orare 07:00 – 09:00 și 12:00 – 16:00.

Întâmplarea s-a petrecut în această dimineață, în jurul orei 7:30, în autobuzul M41 L. Elevii mergeau din Câmpenești la Liceul Tehnologic „Ștefan Pascu” din Apahida.

Contactați de publicația noastră, reprezentanții Companiei de Transport Public Cluj-Napoca au declarat că au demarat o cercetare în acest sens. Este foarte probabil să fie o eroare a domunului controlor.

„Acest caz este în cercetare. O să verificăm exact despre ce copii este vorba. Există posibilitatea ca domnul controlor de bilete să fi greșit, întrucât elevii de la Liceul Tehnologic „Ștefan Pascu” din Apahida pot să circule gratuit într-un anumit interval orar. Acest controlor care a fost planificat pe zona Apahida este un controlor mai nou”, a declarat Alin Oaida, reprezentant CTP.

Compania spune că va lua măsuri în acest sens: controlorul va fi reinstruit, iar părinții elevilor amendați își vor primi banii înapoi.

Potrivit părinților unuia dintre copiii amendați, elevii au fost nevoiți să meargă prin frig de la podul de fier până la liceu. Cu toate că reprezentanții companiei au declarat că le vor fi restituiți banii din amendă, aceștia sunt determinați să depună plângere împotriva controlorului neatent.

„Copiii au urcat din Campenesti si i-au dat jos. Altii s-au urcat inapoi si la podul de fier i-au dat pe toti jos. Cine nu o vrut sa coboare le-a luat carnetele si le-a dat amenda.

Eu am sunat la CTP si mi-au spus ca imi intorc banii pentru amenda, dar noi vrem sa depunem plingere impotriva controlorilor”, susțin părinții.

Distribuie articolul

Lasă un comentariu