Două mașini s-au ciocnit la Gădălin

Pompierii din cadrul Punctului de Lucru Jucu au intervenit în această seară la un accident rutier petrecut la intrarea în localitatea Gădălin, comuna Jucu, anunță ISU Cluj.

La fața locului au ajuns o autospecială cu modul de descarcerare și un echipaj al Serviciului de Ambulanță Județean, unde au găsit două autoturisme avariate, dintre care unul ieșit în afara părții carosabile cu un bărbat încarcerat în acesta.

Pompierii au acționat cu echipamentele speciale pentru asigurarea accesului la victimă și extragere fără agravarea leziunilor suferite. Conform primei evaluări aceasta era în stare de conștiență și era cooperantă, prezentând mai multe traumatisme la nivelul membrelor inferioare. Ulterior a fost preluată de către echipajul SAJ și a fost transportată la spital pentru îngrijiri medicale.

Totodată, un al doilea bărbat a fost consultat la fața locului de către echipajul SAJ și a fost transportat la spital pentru investigații și îngrijiri de specialitate.

Din cercetările preliminare a rezultat că autoturismul condus de un bărbat de 34 de ani, din direcția localității Bonțida înspre Gădălin ar fi pătruns pe sensul opus, intrând în coliziune cu un alt autoturism, la volanul căruia se afla un bărbat de 49 de ani, anunță IPJ Cluj.

În urma impactului, ambii șoferi au fost transportați la spital.

Testarea bărbatului de 34 de ani cu aparatul etilotest a indicat rezultat negativ.

Bărbatul de 49 de ani nu a putut fi testat la fața locului cu etilotestul. Din nefericire, acesta a decedat la unitatea medicală.

Distribuie articolul

Lasă un comentariu