Doi agenţi de securitate din Apahida au fost reținuți pentru furt

Poliţiştii din cadrul Secţiei 2 Poliţie Rurală Apahida au reținut, la sfărșitul săptămânii trecute, doi agenți de securitate bănuiți de furt. Cei doi sunt implicați într-un caz de furt pe care oamenii legii îl documentează de mai mult timp.

Potrivit autorităților, agenții de pază ar fi ajutat alte cinci persoane să sustragă mai multe bunuri dintr-o societate comercială din Sânnicoară.

„La data de 27.10.2016, poliţiştii din cadrul Secției 2 Poliție Rurală Apahida au identificat 5 bărbaţi, cu vârste cuprinse între 17 și 30 de ani, din Apahida și Cluj-Napoca, bănuiţi de sustragerea unor cabluri de cupru din incinta unei societăţi comerciale din localitatea Sânnicoara.

Din cercetări a rezultat că, în luna octombrie, cei în cauză ar fi pătruns, în mod repetat în curtea unei societăți comerciale din Sânnicoara, de unde ar fi sustras 4.090 m cablu din cupru, de diferite dimensiuni, prin tăierea acestora de la motoarele a 52 de subansambluri ale unei staţii de asfalt şi ale unei staţii pentru beton”, au transmis oamenii legii.

Ulterior, cei cinci hoți au fost arestați preventiv pentru 30 de zile.

După efectuarea unor cercetări mai amănunțite, polițiștii au descoperit și implicarea agenților de pază care, în schimbul unor sume de beni, au permis accesul hoților în clădire. Doi dintre aceștia au fost arestaţi preventiv pentru 30 de zile, ceilalți doi fiind cercetați în stare de libertate.

Cercetările în acest caz continuă pentru recuperarea prejudiciului creat, prejudiciu care atinge valoarea de aproape 100.000 de lei.

Distribuie articolul

Articole asemănătoare

Lasă un comentariu