Astăzi se deschide parcul din Pata

Reprezentanții Primăriei comunei Apahida anunță că în această seară se va deschide parcul situat în curtea grădiniței din Pata.

Astfel, copiii care doresc să se bucure de echipamentele de joacă proaspăt achiziționate o pot face începând cu ora 18:00 și până la ora 21:00.

De asemenea, și parcurile din Câmpenești și Apahida au fost modernizate. Imagini de la ultimele verificări au fost postate de către autorități pe pagina oficială a primăriei de pe o rețea de socializare.

Primăria atrage atenția asupra păstrării curățeniei în aceste parcuri. Persoanele care vor fi surprinse lăsând mizerie vor fi sancționate potrivit legii.

„Va rugam atat pe copii , adolescenti si parinti sa pastrati curatenia in parc , va aducem aminte ca fumatul ( conform Legii 15/2016 ) aruncarea deseurilor menajere si consumul bauturilor alcoolice este interzis in incinta parcului( conform HCL 34/2001) . Politia Locala Apahida este prezenta in fiecare seara in parc , adresati-va agentilor de politie daca este necesar la numarul de telefon 0722242712 . Actiunile noastre se indreapta inspre pastrarea curateniei si utilizarea in mod corect a ansamblelor de joaca din parc, pentru o cat mai lunga folosinta”, transmit autoritățile.

Distribuie articolul

Lasă un comentariu