Accident de circulație în Apahida. Șoferul a încercat să fugă după ce a lovit o mașină, dar în scurt timp a făcut un alt accident

Un accident de circulație a avut loc pe un drum din localitatea Apahida. Impactul s-a produs după ce șoferul unei dubițe, care se îndrepta spre Cluj, traversând Apahida, a lovit o altă mașină care circula regulamentar.

După producerea accidentului, șoferul dubiței a fugit de la fața locului, dar după câteva sute de metri, acesta a pierdut controlul volanului și s-a răsturnat de câteva ori.

”Într-o curbă ușoară la stânga nu a mai putut controla mașina și a intrat peste rigolă și peste trotuar și a lovit gardul unei case. Apoi a continuat să meargă așa, vreo 100 de metri și s-a tot răsucit, peste cap. Șoferul s-a dat jos de la volan și spunea că îl doare capul”, a declarat o personă care se afla la locul accidentului.

Un alt martor susține că șoferul dubiței era în stare avansată de ebrietate

La fața locului au ajuns de urgență medicii de la SMURD, pompierii de la ISU Cluj și două echipaje de poliție de la Serviciul Poliției Rutiere și de la Serviciul de Criminalistică.

Distribuie articolul

Lasă un comentariu