10 elevi din Apahida au participat la un stagiu de practică în Grecia

Zece elevi din Apahida au participat la un stagiu de practică în Thessaloniki, Grecia. Potrivit informațiilor oferite de autoritățile locale, această deplasare a fost posibilă datorită câștigării de către școala din Apahida a unui grant de aproximativ 20.000 de euro.

„Elevii noștri au reprezentat cu cinste școala și comunitatea. Toți cei șase agenți economici unde s-a desfășurat practica, au apreciat munca elevilor cu calificative și punctaje foarte mari.

Partenerul grec care s-a ocupat de plasamentul elevilor, IPODOMI LIFELONG CENTER, a oferit acestora și posibilitatea de a vizita Muzeul Arheologic, Muzeul Bizantin, Catedrala Sfântul Dumitru și alte importante vestigii grecești. Experiența de neuitat acumulată de către acești tineri, atât în plan profesional, cât și personal, sperăm că va fi de bun augur pentru viitorul lor”, au transmis reprezentanții primăriei.

Stagiul de practică s-a desfășurat în perioada 29 mai – 9 iunie a.c., în cadrul programului Erasmus plus, Acțiunea KA1, mobilități VET, derulat prin ANPC, în Domeniul Educației și Formării Profesionale, din cadrul Ministerului Educației Naționale și Cercetării Științifice, în anul școlar 2016-2017.

facebook.com
Distribuie articolul

Lasă un comentariu